## **AGENDA**



# Riverland Mallee Coorong (RMC) Region Local Health Network Governing Board Meeting

Day / Date: Friday 27 March 2020 Time: 9.30 am – 12.30 pm

Location: Boardroom, Riverland General Hospital

10 Maddern Street, Berri

### Membership:

Peter Joyner (PJ)
 Elaine Ashworth (EA)
 Fred Toogood (FT)
 Claudia Goldsmith (CG)
 Mel Ottaway (MO)
 Shane Mohor (SM)
 Chair
 Member
 Member
 Member

#### Attendees:

Wayne Champion (WC)
 Deputy Chief Executive Officer

Craig Lukeman (CL)
 Chief Finance Officer

• Jeanette Brown (JB) Secretariat

#### **Acknowledgement:**

We acknowledge and respect the traditional custodians whose ancestral lands we are meeting on here today. We acknowledge the deep feelings of attachment and relationship of Aboriginal people to country. We also pay respects to the cultural authority of Aboriginal people visiting/attending from other areas of South Australia/Australia present here.

Item	Member	Pages	Timing
1. IN-CAMERA DISCUSSION			9.30 am 20 min
2. MEETING OPENING			9.50 am 10 min
2.1 Acknowledgement	PJ		
2.2 Present and Apologies	PJ		
2.3 Interests and Conflicts Disclosure 2.3.1 Board Disclosure Log	All	3 - 4	
2.4 Confirmation of Minutes from previous meeting	PJ	5-10	
2.5 Review Actions log	PJ	11-12	
3. MATTERS FOR NOTING			10.00 am
3.1 Chairperson Report	PJ	13-14	5 mins
3.2 Chief Executive Officer Report	WC	15 – 18	10 mins
4. PRESENTATION			10.30 am
4.1 COVID-19 (Sharon Harrison DON Murray Bridge and Kelli Ramm – A/DONM)	WC	Presentation	30 mins

Item		Member	<b>Pages</b>	Timing

5. MATTERS FOR DISCU	ISSION			11.00 am
5.1 RMCLHN Accreditation	on NSQHS and Aged Care Update	WC	Verbal	5 mins
5.2 Diligent Board Mana	gement System	WC	19 – 22	10 mins
5.3				5 mins
5.4 Other matters for dis	cussion	All	Verbal	5 mins
6. STANDARD AGENDA	ITEMS FOR DISCUSSION			11.10 am
6.1 Performance Reports 6.1.1 Finance and FTE R 6.1.2 KPI Monthly Perforn 6.1.3 People and Culture 6.1.4 Quality and Safety F 6.1.5 Other	wc	23 - 26 27 - 30 31 - 32 33 - 62 63 - 106	15 min	
6.2 RMCLHN Strategic Pla	n	WC	Verbal	5 min
	Community Engagement Strategy I Community Engagement Strategy	WC	107-110 111-118	15 min
	orkforce Engagement Strategy Vorkforce Engagement Strategy	WC	119-120 121-130	15 min
7. MATTERS FOR DECIS	SION			12.00 n 5 min
7.1				
8. MATTERS FOR INFOR	RMATION			12.05 pm 10 min
8.1 RMCLHN Board Fina	ance Committee Minutes (Draft) –	WC	131-136	
8.2 RMCLHN Board Aud	lit & Risk Committee Minutes (Draft)	WC	tbt	
8.3 Checklist for Interim	Board Appointments	WC	137-140	
9. ITEMS APPROVED BY	CEO FOR NOTING			12.15 pm
9.1		WC		5 mins
10. CORRESPONDENCE				12.20 pm 5 min
10.1 –				
11. MEETING FINALISATI	ON	L	L	12.25 pm
11.1 Questions / Commen	ts	ALL		
11.2 Review actions to be taken		PJ		
11.3 Meeting evaluation				
11.3.1 Suggestions for next meeting Agenda items		ALL		
11.3.2 Board Evalua	tion process	PJ		
11.4 Next meeting	Date: 30 April 2020 Time: 11.00 am – 2.30 pm Location: Mannum			
11.5 Meeting Close		PJ		12.30pm